En halvdagsworkshop kring relationer.

Tillsammans med din partner, eller vänner får du, under ca 3,5 timme utöva mindfulness och sätta fokus på att prata om relation och vänskap. Vi tränar klassisk mindfulness och gör praktiska samtalsövningar i par eller grupp. Vi boostar samhörigheten och ger er möjlighet att hitta in till glädjen tacksamheten för allt det positiva ni har att ge till varandra.

Mindfulnessövningarna görs i vardagskläder stående, sittande eller liggande på en yogamatta eller filt, som du själv har med. De praktiska övningarna görs både enskilt och i storgrupp och samtals-övningarna har du möjlighet att göra med din partner.

Under workshopen fyller vi på med ren positiv och uppbyggande energi som stärker banden ni har till er själva och varandra, oavsett om er relation bygger på kärlek eller vänskap. Du deltar på dina egna villkor och bestämmer själv hur mycket du vill öppna dig för din partner eller vän.

Privata workshops: Är ni en grupp vänner som vill ha en annorlunda och stärkande aktivitet kan jag komma till er i hemmamiljön eller på arbetsplatsen. Ni tillhandahåller lokalen, tar med egna filtar eller yogamattor och ordnar med egen fika.

Öppna workshops: Kom själv eller med din partner eller vän och gör övningarna i en mindre grupp och en trygg miljö. Workshopen börjar med en fika där ni får möjlighet att hälsa på varandra under avslappnade former. Ta kontakt för att få reda på när nästa inplanerade tillfälle är.

För mer information om just dina möjligheter, ta kontakt via kontaktformuläret här.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse genom att fylla formuläret här under.  Det går också bra att anmäla intresse genom att skicka samma information till mig på mobilnummer 070-495 02 81.

Skulle du vilja ställa frågor kring kursen är du också välkommen att ringar eller maila till mig.

Varmt välkommen med din intresseanmälan eller frågor.

SKICKA