Sille Nyborg

Jag är utbildat beteendevetare och har mångårig arbetslivserfarenhet som kommunikationsspecialist och workshopfacilitator inom kommunikation i förändring i yrkeslivet. Under de senaste 7 åren har jag fördjupat mina kunskaper till att inkludera coachning och mindfulness av både individer och grupper. Jag är certifierad coach inom Reality Formula® som riktar sig till vuxna samt i Reality Formula för Kids® och arbetar utifrån principerna för Co-Active Coaching. Jag är diplomerad MBSR-instruktör från Mindfulnessgruppen och använder mindfulness som en viktig del i coachingen och kurser.

Till mig som coach kommer du när du bestämt dig för att bemöta det som bromsar dig i att uppnå dina drömmar eller när du vill komma ur ett gammalt tankemönster som inte längre ger dig några fördelar. Att få tag i din drivkraft är nyckeln till utveckling och välmående. Jag ger dig verktyg och utrymme att sätta ord på det som pågår, nyansera och förtydliga. Du får stöd i att ifrågasätta dina tankar, känslor, rädslor och agerande och hitta sätt att lära av misstagen.

Till mig som workshopfacilitator kommer ni i arbetsgruppen för att arbeta med att förbättra samarbetet i den operativa eller akademiska arbetsgruppen eller om ni vill vässa ert kommunikativa ledarskap. Jag har mångårig erfarenhet som kommunikationsspecialist i förändringsprocesser och har faciliterat workshops på samtliga organisatoriska nivåer, i både mångkulturella och internationella organisationer. I mina workshops ger jag konkreta omedelbart användbara verktyg med direkt affärsnytta.

Till mig som kursledare kommer du när du vill utveckla och utmana dig själv i en miljö av samhörighet med andra i en mindre grupp. Jag erbjuder gruppcoaching, ett format som både ökar din självförståelse genom igenkänning i andras berättelser, ger nya perspektiv och kunskap i en trygg miljö där det är både tillåtet och uppmuntrat att utforska sin sanning, precis som den är. Läs mer här om kurserna Glöd och Kraft.

Till mig som mindfulnessinstruktör kommer du som privatperson eller som del av en arbetsgrupp när du på vill förbättra din förmåga att leva i nuet, minska din reaktivitet och förbättra ditt välmående genom att öka din förmåga att fokusera utan distraktion. Jag har flerårig erfarenhet av meditation i varierande former och erbjuder skräddarsydda upplägg inom mindfulnessinstruktion för både privatpersoner och arbetsgrupper.

Du kan välja och ändra hur du tänker och känner

Du har allt du behöver inom dig och kan ta dig förbi dina inre hinder

Det är utanför vår komfortzon vi har vårt växtpotential

Utan misslyckanden och reflektioner, ingen utveckling

Allt blir lättare av att du sätter ord på ditt inre, i samhörighet med andra

Kontakt

SKICKA

Varmt välkommen med din intresseanmälan eller frågor. Det går också bra att kontakta mig på mobilnummer 070-495 02 81 eller e-post till sille@mentalboogie.com.