Mental Boogie erbjuder coaching av individer och grupper inom professionell och personlig utveckling samt förändringsledning på grupp-, lednings- och verksamhetsnivå.

Klicka dig vidare här för att läsa mer om uppläggen för:

null

Utveckling i arbetet

När ni vill ta er från tanke till handling ges teoretiskt ramverk, konkreta verktyg, praktisk handledning och ett lyssnande förhållningssätt för att skapa samsyn och mobilisera hela gruppen mot ett delat mål.

null

Personlig utveckling

När du vill förstå dina egna drivkrafter, identifiera egna hinder och ta dig förbi dem, ges individuell eller gruppcoaching och direkt användbara praktiker i både kurs- och individanpassade upplägg.

 
  • Coaching

  • KRAFT – kursen för dig som vill lära dig att välja positiva tankar framför begränsande.

  • GLÖD – kursen för dig som önskar förflytta dig ur överprestation, bygga självförtroende och agera mer enligt det du innerst inne vill.

Testimonials

Linn

”Jag är så glad att jag gick kursen, eftersom den lärde mig att bli mer medveten om mina tankar och mitt sätt att förhålla mig till händelser i livet. Och framförallt gav kursen mig verktyg att själv välja att ändra tankegångar.”

Helena

”Jag är jätteglad att jag gick kursen eftersom den fick mig att bättre lära känna mina känslor och acceptera dem. Den gav mig verktyg för att bryta negativa tankemönster och förmåga att inse när jag fastnat i en dålig bana. Det var både kul och lärorikt att vara en del av en grupp och tillsammans jobba med oss själva.”

Julia

”Kursen var en spännande resa att göra, som en present till mig själv! Jag lärde mig att börja identifiera negativa tankemönster där jag omedvetet saboterar för mig själv, och det hjälpte mig att medvetet börja välja positiva konstruktiva tankar i stället. Gruppcoachingen gav mig också mycket i utbytet med de andra deltagarna, ofta hög igenkänningsfaktor och vi kunde stötta och peppa varandra på vägen! Sille har ett sätt att jobba och kommunicera på, som fick mig att känna mig trygg men också pushade mig lagom mycket utanför min komfortzon.”

Om mig

Jag är utbildat beteendevetare och har mångårig arbetslivserfarenhet som kommunikationsspecialist och workshopfacilitator inom kommunikation i förändring, där jag även drivit eget bolag i omgångar. Under de senaste 6 åren har jag fördjupat mitt brinnande intresse för kommunikation till att inkludera coachning och mindfulness av både individer och grupper, till ökad självinsikt och välmående i samtliga livets aspekter. Jag är certifierad coach inom Reality Formula® som riktar sig till vuxna samt i Reality Formula för Kids® och arbetar utifrån principerna för Co-Active Coaching. Jag är diplomerad MBSR-instruktör från Mindfulnessgruppen och använder mindfulness som en viktig del i coachingen och kurser.

Läs mer

Sille Nyborg

Kontakta mig gärna, så berättar jag mer!

Använd formuläret nedan, alternativt via 070-495 02 81 eller sille@mentalboogie.com

SKICKA