Heldagsworkshop om känslor, hjärnan och hur vi kan välja våra tankar.

Vi utforskar hela spektret av människans känsloregister. Vi pratar om vinsterna med att bejaka känslorna i oss själva, även de som vi oftast inne vill kännas vid att vi har. Vi kartlägger vilka grundläggande funktioner vi har i våra hjärnor och bygger förståelse för tankens kraft och påverkan på våra beteenden och välmående. Under andra delen av dagen får du en introduktion till Reality Formula®, som är en enkel och praktisk modell för hur vi aktivt kan välja vilka av våra tankar vi vill tro på. Läs mer om Reality Formula® här.

Under dagen får du rik möjlighet att utforska och komma till insikt om några av de inbyggda tankemönster som ofta hindrar just dig att må bra och leva såsom du önskar. Workshopen är interaktiv och du får möjlighet att arbeta med egna exempel på mönster du vill ha verktyg att komma till rätta med. Vi tränar mindfulness och gör samtalsövningar i smågruppsformat.

I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika. Lunchen bekostar du själv.

Ta kontakt här för att hitta ett kurstillfälle som passar dig.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse genom att fylla formuläret här under.  Det går också bra att anmäla intresse genom att skicka samma information till mig på mobilnummer 070-495 02 81.

Skulle du vilja ställa frågor kring kursen är du också välkommen att ringar eller maila till mig.

Varmt välkommen med din intresseanmälan eller frågor.

SKICKA